Dulceata de capsuni

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 700 g zahar la 1 kg de capsuni.

Mod de preparare: Se spala fructele foarte bine intr-o strecuratoare
pusa sub un jet puternic de apa. Se curata de codite si se lasa la scurs in
strecuratoare. Se trec apoi prin sita si se pun la fiert intr-o oala. Dupa ce
incepe fierberea se adauga zaharul. Se amesteca din cand in cand si se lasa la
foc mic pana la ingrosare apoi se mai lasa la fiert timp de 20 – 25 de minute.
Se toarna apoi in borcane preincalzite, presarandu-se deasupra un varf de
salicil. Se leaga apoi borcanele si se pun pe o tava de metal. Se sterilizeaza
intre perne.

Pofta buna!

 

 

 

photo:eva.ro

dulceata-capsuni2-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail