Fasole verde la cuptor

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 kg fasole verde, 200 g smantana, 1 galbenus de ou, 50 g unt, sare.

Mod de preparare: Se curata fasolea, se spala bine, se taie apoi in bucatele de aproximativ 5 cm si se pune la fiert in apa sarata. Cand e gata fiarta se strecoara si se lasa la scurs. Se ia apoi un vas de Jena si se unge cu aproximativ 20 – 30 g unt. Fasolea scursa se asaza in vas, restul untului se presara printre pastai, iar galbenusul se freaca cu smantana si putina sare, turnandu-se deasupra. Se da la cuptor timp de 20 – 30 minute si se serveste ca garnitura.

Pofta buna!

 

 

 

photo: moldovenii.md

181__CARNE_DE_VIT_CU_FASOLE_VERDE-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail