File de cod cu capere

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#Ingrediente: 40 gr pesmet alb, 40 gr fulgi de ovaz, 4 fileuri de cod, 4 linguri de ulei de masline, 2 lingurite de mustar Dijon, 2 linguri tarhon, 2 linguri de capere, sare, piper, cateva feliute de lamaie pentru ornare.

Mod de preparare: Fileul se preseaza cu un prosop curat, se sareaza, se pipereaza, se unge cu mustarul Dijon si se asaza intr-un vas de Jena tapetat cu unt si se da la cuptorul incins in prealabil. Se face un sos din ulei, pesmet, fulgii de ovaz, tarhonul si caperele amestecate, se mai pune si putina sare si piper si se trec fileurile prin acest amestec. Apoi se repun in vasul de Jena, dandu-se la cuptor pentru inca 15 – 20 de minute. Se servesc calde cu legume fierte si cartofi nature, ornand platoul cu feliute subtiri de lamaie.

Pofta buna!

#

peste-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail