Frigaruie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

 

Ingrediente:

Pentru 10 portii: 750 gr came de vaca, 750 gr carne de porc, 100 g ceapa, 250 g rosii, 1/2 lamaie, sare, verdeata.

Mod de preparare:

Carnea se portioneaza in bucati mici de cca 6 la portie. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele; rosiile se curata, se spala si se taie rondele; lamaia se taie si ea felii subtiri. Se pregatesc frigaruile de sirma unse cu putina grasime si se infig pe fiecare frigare rinduri alternative cu bucati de carne,ceapa, rosii. Frigaruia astfel pregatita se pune pe gratarul incins, uns cu grasime. In timpul frigerii, se intorc pe toate partile. Cind sint gata, se sareaza dupa gust si se asaza pe platou sau pe farfuria de servire cu garnitura de cartofi la cuptor, felii de lamie, rondele de ceapa si rosii. Se pot pregati frigarui si cu bucati de carne de ovine, alternind cu ficat, ciuperci, maruntaie de miel etc.

Pofta buna !

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail