Friptura alba impanata cu slanina si usturoi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 800 g carne alba, 100 g slanina afumata, 1 morcov, 1 ceapa, 1 castravete murat, 1 foaie de dafin, 1 catel de usturoi, ulei, sare, piper, boia.

Mod de preparare: Se curata ceapa, usturoiul si morcovul si se spala bine de tot. Carnea se curata de pielite si se spala si acesta bine. Se impaneaza cu bucatele de slanina, usturoi, morcov si castravete murat. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga apoi carnea avand grija sa o intoarcem pe toate fetele. Se completeaza cu condimente, putina apa si un capac si se lasa sa fiarba inabusit circa 1-2 ore. Se serveste cu piure de cartofi peste care se toarna din sosul lasat de carne.

Pofta buna!

 

 

photo: all-food.ro

111-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail