Ghiveci cu oua

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 500 g ardei, 500 g rosii, 50 g ulei, 50 g cascaval, 1
ceapa, 4 oua intregi, sare, boia.

Mod de preparare: Se taie ceapa rondele, se caleste in ulei si apoi se
adauga sarea si boiaua. Ardeii se taie felii, rosiile se curata de coaja si se
taie si ele felii adaugandu-se toate peste ceapa. Se lasa sa fiarba inabusit,
la foc redus pan ace se evapora toata umiditatea. Se scade, se toarna deasupra
ouale batute si se amesteca pana incep sa se intareasca. La final se adauga
cascavalul ras si se opreste focul lasandu-se cascavalul sa se topeasca usor.

Pofta buna!

 

photo:familist.ro

Ghiveci-de-legume-cu-oua-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail