Gogosele pripite cu cascaval

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:  800 g de cartofi, 200 ml ulei, 150 g faina, 100 g cascaval, 3 oua, sare, piper.

Mod de preparare: Se curate si se spala bine cartfoii, se taie in 4 si se pun la fiert in apa cu sare si un strop de ulei. Cand sunt fierti, se strecoara, se lasa la racit si apoi se paseaza. Se adauga faina, ouale, cascavalul ras si se condimenteaza. Se ia cu o lingura din compozitie si se formeaza mici cocoloase care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se mai poate presara cascaval ras deasupra cat sunt inca fierbinti, astfel incat cascavalul se va topi deaspra lor. Se servesc calde.

Pofta buna!

 

photo: bucatareselevesele.ro

gogosi-pripite-2-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail