Gulas secuiesc

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 800 g varza acra, 600 g ceafa de porc, 100 ml smantana, 50 g untura, 20 g faina, 1 ceapa, sare, boia.

Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele ca pentru o tocana, se toaca ceapa marunt si se amesteca totul intr-o cratita cu ulei incins, calindu-le si inabusindu-le apoi intr-o cana de apa calda. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba. Intre timp se taie varza si se adauga in mancare lasand-o sa fiarba la foc mic. Daca e cazul, adaugati apa. Cand e gata fiert totul, se face un sos alb din faina si smantana care se adauga peste mancare. Se mai da intr-un clocot si se serveste cu smantana.

Pofta buna!

 

 

photo: bucataras.ro

656x440_gulas-secuiesc-184409-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail