Jumari cu carnat afumat

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
3-4 oua, 100 g carnat afumat, 3 linguri untdelemn (50 g), sare, piper.

Mod de preparare:
Carnatul,  curatat  de membrana (intestin),  se taie in felioare subtiri de 1/2 cm. Se pune untdelemn in tigaita si se asaza feliile de cirnat una langa alta.

Se prajesc doua minute pe fiecare parte, apoi se pun ouale batute bine cu furculita (se poate adauga si o lingura de smantana in compozitie). Se lasa mai intii sa se infierbinte si sa se coaguleze la baza, apoi se amesteca.

Pentru a le da gust mai picant, se poate pune, numai cu un minut inainte de a adauga ouale, o lingurita cu ceapa rasa fin.

Pofta buna !

 

 

photo: clipartsheep.com

14-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail