Jumari cu ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:
3-4 oua, 100 g ciuperci, o ceapa mica, 50 g unt sau untdelemn, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare:
Ceapa tocata marunt se caleste 1/2 minut in untdelemn, ca sa-si dezvolte aroma si apoi se adauga ciupercile bine spalate, taiate in felii, un varf de lingurita de sare si un varf de cutit de piper. Se fierb inabusit circa 20 minute la foc mic, pina cind scade complet apa ce o lasa si se moaie (daca este necesar, se mai adauga cite putina apa, ca sa se moaie bine) si se lasa, apoi, sa se raceasca. Ouale se bat cu furculita intr-o farfurie adanca, se adauga ciupercile, patrunjelul tocat, un varf de lingurita sare si un varf de cutit piper (facultativ). Se prajesc in tigaie cu restul de untdelemn, exact ca si jumarile simple.

Pofta buna !

 

 

photo: food.com

3-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail