Legume la tigaie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 450 g praz, 185 g masline negre, 100 g tomate, 8
oua, 3 fire patrunjel verde, 25 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata prazul, se spala impreuna cu tomatele si
patrunjelul verde si apoi se taie prazul si tomatele rondele. Se scot samburii
din masline si se lasa maslinele la scurs. Se incinge o tigaie si se pune untul
la topit. Ouale se bat bine intr-un castron adanc, se condimenteaza si se
toarna in tigaie avand grija sa se intinda uniform in toata tigaia. Se presara
apoi deasupra restul ingredientelor si se da la cuptorul incins in prealabil.
Se tine la cuptor pana se formeaza o crusta. Se serveste fierbinte, taiata
precum pizza in triunghiuri ce se servesc cu salata proaspata si cartofi copti.

Pofta buna!

 

 

photo: retete.unica.ro

tigaie-cu-legume-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail