Limba de vitel cu sos de lamaie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 2-3 limbi de vitel, 1 lamaie, 1 lingura faina, ulei,
sare, piper, masline.

Mod de preparare: Se curata bine limbile si se lasa putin in apa rece.
Se pune apa la fiert, iar cand aceasta da in clocot se introduc limbile si se
lasa aproximativ 20 de minute la fiert. Se scot apoi si se curate de pielea
groasa. Se continua apoi fierberea timp de aproximativ 2 ore. In putina grasime
se adauga lingura de faina, se amesteca bine si apoi se drege cu putina apa in
care se adauga zeama de la lamaie si putin din coaja acesteia. Se scot limbil,
se taie felii mai micute, se stropesc cu sosul de lamaie si apoi se servesc cu
pilaf ornate cu felii de lamai.

Pofta buna!

 

 

photo: lauraadamache.ro

mancare-de-limba-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail