Macaroane cu branza si usturoi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 200 m concentrat de supa, 250 g macaroane, 250 g
branza proaspata, 250 g morcovi, 250 g castraveti, 2 catei de usturoi, 1 ceapa,
1 lingura ulei de masline, 1 lingura de faina, 1 legatura busuioc proaspat.

Mod de preparare: Se curata bine morcovii si castravetii, se spala si
se taie fasii subtiri de tot. Se pregateste apoi un sos de branza. Mai intai se
curata si se taie foarte marunt ceapa, se caleste apoi intr-o lingura de ulei
de masline incins peste care se presara o lingura de faina amestecand in
continuu. Se adauga concentratul de supa si se amesteca usor. Se adauga acum
branza si busuiocul taiat fin. Se fierb macaroanele in apa cu putina sare si un
strop de ulei, apoi se strecoara, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu
sosul de branza si legumele taiate fasii subtiri. Se servesc fierbinti.

Pofta buna!

#

macaroane-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail