Mancare de ciuperci cu mandarine

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 400 gr file de porc, 250 gr ciuperci, 1 conserva de compot de mandarine, 2 linguri de sos de soia, 2 linguri ulei, sare, piper, 1 legatura de praz.

Mod de preparare: Carnea de porc se taie felii subtiri si se lasa la marinat in sosul de soia amestecat cu miere. Prazul se taie inele, ciupercutele se taie felii, mandarinele se scurg intr-o sita. Dupa aproximativ 30 de minute, se scoate carnea, se prajeste intr-o tigaie si i se adauga mai apoi prazul si ceapa. Dupa cateva minute, cand s-au rumenit deja, se adauga sosul marinat si zeama de la compot, se condimenteaza si apoi se lasa sa se patrunda vreo 5 – 10 minute. La sfarsit se adauga mandarinele, se prajesc si se amesteca cu restul compozitiei.

Pofta buna!

#

ciuperci-cu-mandarine-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail