Mancare de conopida cu pui

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat, 1 kg conopida, 3-4 rosii, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Se sareaza, pipereaza si apoi rumeneste pieptul de pui in putin ulei. Ceapa se toaa marunt si se adauga langa carne, stingandu-se cu o cescuta de apa cu vegeta sau putina supa de pui.  Conopida se fierbe in apa cu sare, se desface in buchetele si se lasa la scurs. Rosiile se oparesc 5 minute in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta pielita, se toaca marunt si se pun peste ceapa calite, verdeata tocata marunt, sare. Se adauga conopida si se lasa la foc domol pana scade. Se serveste cald cu putin vin alb.

Pofta buna!

#

conopida-cu-pui-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail