Medalion din carne de pasare

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 piept de gaina fiert, 1 cescuta cu lapte, 1 galbenus,
3 linguri de pesmet, 5 linguri de ulei, 1 lingura de smantina, o lamaie, o
lingura de faina, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata si se spala bine carnea, apoi se fierbe in
putina apa cu un strop de ulei. Se da apoi prin masina de tocat pieptul de
pasare fiert si se combina cu pesmetul muiat in putin lapte sau chiar apa. Adaugati
galbenusul, smantina si condimentati dupa gust. Omogenizati compozitia, faceti
apoi mici medalioane rotunde, groase de 1-2 cm, dati-le prin faina si
rumeniti-le pe ambele parti in uleiul fierbinte. Asezati-le pe platou,
decorati-le cu cate o felie subtire de lamaie si serviti-le fierbinti, cu
salata verde.

Pofta buna!

 

IMG_1539-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail