Mic dejun cu quionoa

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:

3/4 cana quinoa rosu, clatite
1+ 1/2 cani apa
1 cana ceapa tocata marunt
1/2 ceasca ardei jalapeno tocat marunt
2 catei de usturoi pisati
2 oua, usor batut
1 1/2 cani branza
1 lingurita condimente Cajun sau la alegere
Mod de preparare:

Fierbeti boabele de quinoa conform indicatiilor de pe pachet. Clatiti intotdeauna quinoa de cateva ori inainte de a o fierbe.

Incalziti cuptorul la 170° C.

Dupa ce s-a fiert si racit quinoa, amestecati cu ceapa, ardeiul, usturoiul, oale si branza intr-un castron mare.

Pune apoi cate o lingura de amestec quinoa in cupe de briosa.

Coaceti timp de 15 la 20 de minute, sau pana cand marginile se transforma in maro auriu.

Scoateti din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 5 minute .Apoi le puteti scoate usor din forme.

 

 

Pofta buna

quinoa-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail