Muraturi din legume asortate

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 450 g pastarnac, 350 g ceapa alba murata, 225 g
zahar, 175 ml otet, ½ lingurita cuisoare pisate, 2 morcovi, 1 lingura boabe de
mustar, 1 lingurita de scortisoara pisata.

Mod de preparare: Se curata bine legumele, se taie apoi cubulete si se
pun toate la fiert intr-o cratita incapatoare. Se adauga si restul
ingredientelor, se amesteca bine si se lasa pana ating punctual de fierbere. Se
reduce apoi focul la minim si se mai lasa la fiert timp de aproximativ o
jumatate de ora. Se iau apoi cateva borcane curate si se umplu cu amestecul de
mai sus. Se leaga apoi borcanele sau se capseaza si se lasa la loc intunecos si
racoros. Se servesc cu branza Cedar si crochete de paine cu unt topit.

Pofta buna!

#

muraturi-asortate-farfurie-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail