Muraturi – gogosari umpluti

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente

Ardei/gogosari,
varza alba,
varza rosie,
morcov,
telina,
boabe de piper,
zahar,
sare grunjoasa neiodata,
foi de dafin,
otet din vin alb.

Mod de preparare:

Curatati si spalati bine legumele. Taiati marunt varza, dati pe razatoare morcovii si telina. Amestecati bine, aceasta va fi umplutura ardeilor. Scoateti apoi cotorul gogosarilor, umpleti-i cu legumele tocate si asezati-i in borcane. Adaugati o foaie de dafin in fiecare borcan. Peste o sa puneti zeama fierbinte. Pentru zeama: la 1 l de apa, am pus 1 lingura sare, 1 lingura zahar, citeva boabe de piper si otet dupa gust(cit de acru va place) si dati intr-un clocot pana ce se topeste zaharul si sarea. Dupa ce ati adaugat zeama fierbinte, inchideti bine borcanele.

 

gogosari-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail