Ochiuri pe piure de spanac

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
1/2 kg spanac, 30 g unt sau untdelemn, 25 g faina, 150 ml lapte, 4 oua, 30 g cascaval ras sau telemea.

Mod de preparare:
Se prepara un piure de spanac mai gros, se asaza intr-un vas rezistent la foc, uns cu grasime si tapetat cu pesmet. Se sparg ouale cu distante intre ele, ca in reteta precedenta. Peste oua se presara cascaval sau telemea rasa, sau o lingura de pesmet (prajit un minut in 2 linguri de untdelemn). Odata cu cascavalul sau brinza de telemea, se pun si citeva bucatele de unt. Vasul se baga in cuptor, unde se tine 10 minute, ca sa se coaguleze ouale. Se servesc fierbinti.

Pofta buna !

 

 

photo: tschoerda.blogspot.com

spanac-cu-ou-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail