Omleta cu creier

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
4-5 oua, 50 g branza telemea sau cascaval ras, 100 g creier, o ceapa mica, 25 g unt
sau o lingura de untdelemn, sare, piper, marar, patrunjel.

Mod de preparare:
Ceapa tocata se caleste un minut, in unt sau untdelemn. Se adauga creierul de vitel sau de porc, taiat in felii de 1 cm grosime care se vor aseza peste ceapa si se vor cali cate 5 minute pe fiecare parte, la foc mijlociu (nu direct pe flacara), ca sa nu se arda ceapa. Se trage, apoi, de pe foc, se presara cu un varf de lingurita sare, un varf de cutit piper si patrunjel tocat si se lasa la cald pe un vas cu apa fierbinte, pina cand se pregateste omleta. Creierul se rastoarna peste omleta, aceasta se impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina brinza.

Pofta buna !

#

4-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail