Omleta cu ficat de pasare, vitel, sau de porc

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
Omleta  din aceleasi cantitati ca si  Omleta cu ciuperci,  100 g ficat, 30 g unt sau untdelemn, o ceapa mica, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare:
Ceapa tocata marunt se caleste un minut in unt sau untdelemn, se adauga ficatul taiat in fisii, lungi de 3-4 cm si groase de 1 cm. Se prajesc 8-10 minute, la foc mic, pina se moaie, apoi se iau de pe foc si se adauga un varf de lingurita cu sare, un varf de cutit cu piper si patrunjel tocat. Se amesteca si se pastreaza pe un vas cu apa calda, acoperit, pina cand se pregateste omleta.
Ficatul se desarta peste omleta, aceasta se indoaie in jumatate si se serveste fierbinte, presarata cu patrunjel.

Pofta buna !

#

6-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail