Omleta cu soteu de mazare

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
Pentru omleta aceleasi cantitati ca si la Omleta cu ciuperci, 2 linguri cu varf de mazare boabe, o lingurita cu varf unt (25 g), 30 g cascaval.

Mod de preparare:
Mazarea, daca este proaspata, se fierbe in putina apa clocotita pina cand se moaie (cea 30 minute), apoi se scurge de apa, se pun peste ea bucatele de unt si patrunjel tocat si o lingurita rasa de zahar, daca nu este dulce. Se lasa peun vas cu apa fierbinte, acoperita. Daca se intrebuinteaza mazare extrafina conservata, se incalzeste in apa ei, apoi se scurge, se adauga unt si patrunjel si se pastreaza calda, pina cand se pregateste omleta, ca in reteta precedenta.
Mazarea se pune peste omleta, aceasta se indoaie in jumatate, se presara cu brinza sau cascaval si se serveste fierbinte cu salata.

Pofta buna !

#

0-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail