Oua cu telemea

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 6 oua, 200 g telemea, 2 linguri smantana, sare, boia, marar, 100 g unt, cateva frunzulite de patrunjel.

Mod de preparare: Se fierb ouale bine pentru a obtine si galbenusuri tari. Se spala apoi in apa rece si se decojesc. Se taie apoi jumatati si se scot galbenusurile. Branza telemea se tine putin in apa rece, apoi se trece prin sita si se amesteca bine cu galbenusurile sfaramate. Se condimenteaza si se amesteca apoi si untul, smantana si verdeata tocata marunt. Cu acest amestec se umplu jumatatile de ou si se asaza pe un platou ornate cu frunze proaspete de salata. Pe fiecare jumatate de ou se pot aseza frunzulite de patrunjel verde proaspat.

Pofta buna!

 

 

photo: retetebydana.wordpress.com

oua-cu-telemea-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail