Papricas de pui

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 pui mare, o ceapa, 2 linguri de unt, 1 ou, sare, o
lingurita de faina, boia dulce, verdeata proaspata.

Mod de preparare: Taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt
impreuna cu ceapa tocata, apoi adaugati putina boia de ardei dulce. Puneti
faina, stingeti cu apa cat sa acopere, adaugati sare si dati la cuptor sa
fiarba incet. Separat, din faina, 1 ou, o lingurita de unt si o lingura de apa
pregatiti galustele. Din aluatul moale, luati cate o lingurita si fierbeti
galustele in apa clocotita si sarata. Cand galustele au crescut si sunt fierte,
luati-le cu spumiera si puneti-le in sos. Mai lasati sa clocoteasca 5 minute si
apoi serviti cu putina verdeata.

Pofta buna!

 

Papricas-cu-pui-si-smantana-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail