Pasta tartinabila din oua si sardele

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 3-4 oua, o lingurita cu varf de mustar, o lingura
zeama de lamaie, un varf de cutit de piper, dupa gust, circa 100 g unt/ulei sau
100 ml smantana, o ceapa mijlocie, facultativ, sardele sau pasta de sardele.

Mod de preparare: Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se
adauga mustarul, zeama de lamaie si uleiul treptat, ca la maioneza, sau se
leaga pasta cu unt moale sau smantana. Cine doreste pune ceapa rasa fin sau
ceapa verde, taiata marunt, cu frunze
cu tot, piper macinat si pasta de sardele (ansoa) sau sardele cu tot uleiul. Se
ung tartinele si se decoreaza dupa gust.

Pofta buna!

 

 

photo: europeflavours.ro

pasta-tartinabila-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail