Paste la cuptor cu branzeturi

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:

450 grame paste
1 ceapa, tocata
450 grame carne de vita macra
800 grame sos de spaghete
200 grame branza Provolone, feliata
1 1/2 cani smantana
200 g mozzarella, data pe razatoare
2 linguri parmezan ras

Mod de preparare:

1. Puneti la fiert o oala cu apa usor sarata . Adauga pastele si fierbeti-le aldente, aproximativ 8 minute. Dupace pastele s-au fiert scurgeti-le de apa.
2. Intr-o tigaie mare, caliti ceapa și carnea de vită la foc mediu . Adauga sosul de spaghete și lasat-le sa mai fiarba 15 minute.
3. Se incalzeste cuptorul la 175 grade. Ungeti cu unt un vas de iena incapator. Asezati in straturi dupa cum urmeaza: 1/2 din paste, branza Provolone, smantana, 1/2 din amestecul de sos, restul de paste, mozzarella și amestecul de sos ramas. Acoperiti cu parmezan ras.
4. Se coace timp de 30 minute in cuptorul preincalzit , sau pana cand branzeturile sunt topite.

Pofta buna!

paste-la-cuptor-cu-branzeturi1-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail