Peste “a la Suisse”

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente:
peste, unt, ceapa, sare, piper, vin, smantana, verdeata, oua.

Mod
de preparare:
 Intr-o
cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele
curatat si spalat. Se presara sare si piper; se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie
unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, cca 1/2 de ora. Galbenusurile se
freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si cateva capere si se toarna
peste peste inainte de a-l servi. Se serveste cu garnitura de cartofi si morcovi fierti,
taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.

Pofta buna!

photo:gastropedia.ro

sussie-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail