Peste cu orez

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Ingrediente: peste, 125
g slanina, 250 g orez, 40 g unt, 4 rosii, 3 cepe, ½ lingurita de sofran, sare,
piper, boia.

Mod
de preparare
: Intr-o cratita cu unt topit se pun slanina taiata
in bucatele si cepele      tocate marunt.
Indata ce incep sa capete o culoare aurie, se pune peste taiat bucatele potrivite. Acestea
se intorc pe ambele parti iar dupa ce s-au prajit putin se scot si se tin la
cald. In aceeasi cratita se pun rosiile taiate in cuburi, sarea, piperul,
boiaua si sofranul. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, la foc mic aproape 1/2
de ora. Se pun apoi si bucatile de
peste, se lasa totul sa mai dea cateva clocote si se serveste cu orez fiert.

Pofta  buna!

photo: retetefeldefel.ro

peste-orez-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail