Piept de pui in aluat

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 punga cu foi de aluat, 150 gr piept de pui prajit, 100 gr branza de vaci, 50 gr branza de burduf, 3 linguri de cascaval ras, 2 oua, 1-2 fire de ceapa verde, maghiran, sare, piper, boia, ulei.

Mod de preparare: Se amesteca bine branzeturile si cascavalul, adaugandu-se apoi ouale si pieptul de pui tocat. Se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza. Ceapa se taie foarte marunt si se adauga in amestecul de mai sus, apoi se condimenteaza cu sare, piper, maghiran si boia dupa gust. Se unge apoi un vas de jena cu putin ulei, se asaza doua foi pe fundul vasului, se pune un rand de compozitie si apoi se adauga alte doua foi, se ung cu putin ulei si iar se repeta operatia pana se termina compozitia. Deasupra se pune numai o foaie de placinta, se unge cu ulei si se da la cuptor. Se scoate dupa aproximativ 25 – 30 de minute si se serveste cald.

Pofta buna!

 

 

photo: argumentpress.ro

pui3-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail