Piept de pui

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

 

Ingrediente:

1 piept pui dezosat, fara piele! – 1/3 conserva ciuperci – foarte putin cascaval ras (cam 1 lingura) – 1 albus de ou – 1/3 cana morcov fiert taiat cubulete mici, condimente – vegeta, cimbru, patrunjel si marar

Mod de preparare:

Se amesteca ciupercile (bine scurse) cu morcovii (storsi de apa in plus) cu cascavalul si albusul de ou si se condimenteaza. Se ia pieptul de pui si se aseaza pe o bucata de folie de aluminiu. Se pune amestecul de mai sus peste pieptul de pui. Se inveleste in folie in asa fel incat pieptul se fie bine rulat si sa nu curga amestecul si se baga la cuptorul incins cam 20 minute, direct pe grilaj (adica nu in tava sau ceva).

Se orneaza  cu 2-3 frunze de patrunjel, marar si o lingura de iaurt crema deasupra!

Pofta buna !

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail