Placinta cu visine

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Desert delicios

Ingrediente: 1 kg de visine proaspete fara samburi, 150 gr faina, 120 gr de zahar, 2 pliculete de zahar vanilat, o cescuta mica de ulei, o cescuta de lapte, 1 plic de praf de copt, 4 oua.

Mod de preparare: Se spala fructele si se inlatura coditele si samburii dupa care se asaza intr-o strecuratoare. Ouale se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat (acesta trebuie sa se topeasca). Se adauga treptat uleiul, laptele amestecand continuu. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina. Se adauga visinele deasupra compozitie si se introduce in cuptorul bine incins. Se da focul la minim, iar dupa 30 – 40 de minute se scoate, se scoate din tava si se pudreaza.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail