Pranjitura cu branza si fructe

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:

900g branza de vaci
6 oua
150g zahar
150g unt (la temperature camerei)
1 compot mic de fructe
250g faina
coaja lamaie
aroma de vanilie

Mod de preparare:

Se scot fructele din compot, se scurg bine si se taie marunt . Se separa albusurile de galbenusuri, apoi albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Untulse freaca bine cu zaharul pana se topeste, apoi se adauga cate un galbenus, amestecand bine dupa fiecare. Se incorporeaza branza impreuna cu faina si fructele , si se amesteca usor pentru a nu creea cocoloase. Se adauga la final si esenta de vanilie si coaja de la o lamaie. Aluatul se toarna intr-o tava si se baga la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 45 de minute .

prajitura-cu-branza-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail