Pui cu legume la tigaie

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente

1 piept de pui – cca 500 gr, 3 cartofi, 1 morcov, 2- 3 rosii, 3 fire ceapa verde sau o ceapa  potrivita, 1 ardei, 3 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 50 ml apa.

Mod de preparare

Se spala bine pieptul de pui, se taie in fasii si se condimenteaza. Legumele se curata , se spala si se portioneaza in rondele.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam pieptul de pui. si il lasam aproximati 5 min. In acest timp asezam legumele intr-o tava. Dupa cele 5 minute punem si fasiutele de puiul si uleiul ramas de la prajit Adaugam sare si piper dupa gust , apa ,  apoi introducem tava la cuptor pentru 20 min.

 

 

photo: diethood.com

pui-cu-legume-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail