Pui prajit in unt cu legume

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Chicken with vegetables

Ingrediente: 1 conopida, 300 gr file piept de pui, 250 gr fasole verde, 250 gr morcovi, 2 cepe, 1 legatura praz, 2 linguri unt, sare, piper, ulei de masline, 2 linguri migdale macinate.

Mod de preparare: Conopida se spala si se desface in buchetele. Pastaile de fasole se desfac de asemenea in doua si impreuna cu conopida se lasa 10 minute in apa rece cu sare. Fileul de pui se taie medalion si se prajeste timp de 5 minute pe fiecare parte, dupa care se scot bucatile de carne, se sareaza si se pipereaza si se lasa la cald. Intr-o tigaie acoperita se prajesc inabusit morcovii taiati marunt, prazul taiat rondele, conopida si fasolea scoase din apa cu sare. Ceapa se taie rondele, se amesteca cu uleiul de masline, cu migdalele macinate, se condimenteaza cu sare si piper si se toarna totul peste legume. Carnea se asaza deasupra. Se serveste cald cu frunzulite de patrunjel deasupra.

Pofta buna!

#

Missing Attachment
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail