Pui provensal

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ingrediente:
1 pui de
aproximativ 2 kg, 200 g rosii mici, 2 ardei grasi rosii, 2 dovlecei, 3 linguri
ulei, 1 catel usturoi, 1/2 lingurita cimbru uscat, sare, piper.

Mod
de preparare:
Se incinge cuptorul. Se spala puiul, se zvanta, se taie in patru, se sareaza,
se pipereaza si se pune in tava de aragaz. Se amesteca uleiul cu usturoiul pisat
si cu cimbru, se unge puiul si se baga la cuptor timp de aproximativ 30 minute.
Ardeii si dovleceii se taie fasii, respectiv rondele, si se pun in tava printre
bucatile de pui. Se adauga sare si piper si se mai lasa cam 30 minute. Cu 10
minute inainte de a scoate puiul se pun rosiile taiate in doua. Se serevste cu
cartofi nature si cu patrunjel proaspat presarat pe deasupra.

Pofta  buna!

 

 

#

puicuardei2-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail