Pulpe de pui in stil toscan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 8 pulpe de pui, 50 gr masline negre, 1 ardei gras verde, 1 ardei gras rosu, 2 cepe, 1 conserva de rosii, 3 catei de usturoi, ulei de masline, piper, busuioc uscat, patrunjel proaspat, 1 lingurita praf de curry, 1 lingurita suc de lamaie, 1 lingurita boia de ardei iute, sare, 1 pahar de vin rosu.

Mod de preparare: Se face un sos din ulei de masline combinat cu piper, o lingurita de busuioc, sucul de lamaie, boia si praful de curry. Se amesteca toate ingredinetele bine de tot si cu sosul format se ung pulpele de pui spalate si zvantate in prealabil. Se dau la cuptor pentru 10 – 15 minute. Intre timp se taie ardeii si rosile cubulete, iar ceapa julien. Se scoate tava de la cuptor si peste pulpe se toarna ardeii, ceapa, maslinele si usturoiul. Totul se stropeste cu zeama din conserva de rosii combinata cu vinul rosu. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc si se mai da o data la cuptor pentru aproximativ o jumatate de ora. La sfarsit se orneaza cu frunzulite de patrunjel proaspat.

Pofta buna!

#

pui-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail