CategoryBrutarie

Chec marmorat

Checul este un desert destul de simplu de pregatit si inca si mai simplu de consumat. Fiind un desert usor de digerat si deopotriva gustos, checul este foarte indicat pentru a fi servit in cele mai multe si mai diverse situatii.

Miniclatite cu sultanine

Un desert delicios si foarte simplu de pregatit care incropeste sultanine – stafide fara samburi – intr-un aluat asemenator celui de clatite. Se mananca fierbinti cu miere sau dulceata.

Sufleu de visine

Sufleul de visine se pregateste identic cu cel de cirese, insa fiind mai acrisoare decat suratele lor, ciresele, visinele sunt deseori preferate in deserturi si compoturi tocmai datorita combinatiei dulce – acrisor.

Sufleu cu portocale

Exotice, zemoase si parfumate, portocalele se folosesc in majoritatea bucatariilor, fie ele orientale sau occidentale. Folosind miezul si de cele mai multe ori si coaja, portocalele aduc un plus de savoare tuturor mancarurilor.

Sufleu de cirese

Dulce – acrisor, pufos in interior si mai crocant pe margini, sufleul de cirese este un desert usor si gustos, care se gateste relativ usor si din putine ingrediente. Va indoiti? Atunci incercati reteta de jos!