Rinichi cu creier

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 2 rinichi de porc, 1 creier, 30 g untura, 1 ceapa,
sare, piper.

Mod de preparare: Se curate si se spala bine rinichii, se taie in doua
jumatati si apoi se mai lasa 10 minute in apa rece. Se caleste apoi ceapa
tocata marunt si peste ea se adauga feliile de rinichi. Se adauga si condimentele,
putina apa si se lasa la foc redus sa fiarba timp de aproximativ 30 de minute. Intre
timp se curata creierul de pielite, se taie bucati si se adauga peste rinichi.
Se lasa cateva minute sa se prajeasca pana se intareste creierul. Se serveste
cu cartofi piure si salata verde.

Pofta buna!

 

 

 

photo: maggi.ro

sote-de-rinichi-si-creier-de-porc1-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail