Risotto cu ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 250 g orez (risotto), 250 g ciuperci, 100 ml vin alb, sec,
50 g unt, 40 g parmesan ras, 2 cepe, 2 fire de patrunjel, sare, piper, ½ l supa
de carne.

Mod de preparare: Se curata ceapa, se taie rondele si se caleste
intr-o lingura de unt. Cand devine sticloasa, se toarna vinul deasupra si se
lasa sa fiarba. Se adauga apoi orezul impreuna cu supa de carne. La final se
adauga sarea si piperul. Ciupercile se curata si ele si se prajesc in unt lasandu-se
deoparte. Restul untului si parmezanul se amesteca cu orezul si se
condimenteaza dupa gust. Ciupercile se asaza deasupra orezului si se servesc cu
cateva frunzulite de patrunjel deasupra.

Pofta buna!

 

 

 

 

photo: bonduelle.ro

mushroom_risotto-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail