Rondele cu sunca

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 500 gr aluat de paine, 150 gr sunca, 100 gr cascaval ras, 2 cepe, 100 gr branza, 2 oua, faina alba, 3 linguri ulei, rozmarin, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Se taie marunt ceapa si sunca si se calesc in putin ulei adaugandu-se si putina sare si piper. Intre timp presarati putina faina pe o suprafata curatata in prealabil, intindeti aluatul de paine si decupati marginile neregulate pana obtineti forma de dreptunghi. Deasupra acestuia se presara amestecul de sunca si ceapa, putin cascaval ras, branza taiata cubulete, sare, rozmarin si piper. Se ruleaza aluatul cu tot cu umplutura si apoi se taie rondele groase de aproximativ 1,5 cm. Se bat ouale bine de tot si se amesteca si restul de cascaval. Se incalzeste cuptorul si intre timp, intr-o tava tapetata cu hartie pergament se asaza rulourile dupa ce in prealabil se ung cu ouale batute. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Se servesc calde, cu vin alb demisec.

Pofta buna!

#

rulada-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail