Rondele de vinete

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 1 vanata mai mare taiata in 16 felii, 8 felii de branza Provolone, 2 rosii feliate subtire, 8 – 10 fire de busuioc proaspat, piper; pentru sos: 2 linguri de ulei de masline, 2 lingurite de otet de vin sau balsamic, 1 lingurita de mustar Dijon, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Amestecati intr-un castron toate ingredientele pentru sos. Introduceti feliile de vanata in sosul de mai sus si asezati-le pe grill pentru 5 – 10 minute. Se iau deoparte si se asaza apoi in straturi sucesive de vanata, branza, rosie, cateva firicele de busuioc si putin piper. Se fac patru gramezi de vinete cu branza, se aseaza pe grill si se lasa aproximativ 2 minute intorcandu-le numai o data. Se servesc imediat cu rondele de paine crocanta sau in sandvisuri cu paine prajita.

Pofta buna!

#

vinete1-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail