Rulada cu jambon

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 600 ml lapte, 100 g faina, 90 g unt, 3 oua, sare;
pentru umplutura: 200 g jambon, 30 g cascaval.

Mod de preparare: Se face un sos alb din lapte, unt si faina, iar dupa
ce acesta se raceste, se iau 3 – 4 linguri si se pun deoparte. Restul se
amesteca cu galbenusurile si albusurile batute spuma, se intind pe o tava unsa
cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Intre timp jambonul se fierbe si se toaca, se incheaga cu sosul alb pus
deoparte, se condimenteaza dupa gust si se umple cu aceasta compozitie baza
ruladei care e inca in cuptor. Cand aceasta e gata, se scoate pe un servet
umezit si se umple, se ruleaza apoi cu grija si se serveste cu cascaval ras
deasupra.

Pofta buna!

 

 

photo: danasb.blogspot.com

rulada-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail