Rulada cu maduva

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: pentru baza: 500 ml lapte, 80 g faina, 50 g unt, 3
oua, sare; pentru umplutura: 1 maduva de manzat, 50 g unt, 40 g untura, 30 g
cascaval, 2 oua, sare, piper.

Mod de preparare: Se face un sos alb din lapte, unt si faina, iar dupa
ce acesta se raceste se incorporeaza treptat galbenusurile si albusurile batute
spuma. Se toarna totul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la
cuptor timp de aproximativ 15 minute. Intre timp se curata maduva, se inabusa
in untura si apoi se lasa putin sa se raceasca. Cand e aproape rece se incorporeaza
cele doua galbenusuri si apoi albusurile batute spuma, amestecandu-se bine
totul. Cand e gata baza ruladei se scoate din cuptor si se rastoarna pe un
servetel umed. Se intinde amestecul din maduva peste baza si se ruleaza usor.
Se serveste calda cu putin unt topit si cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

photo: bucatariadeazi.ro

rulada-2-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail