Rulada cu spanac si conopida

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 400 g spanac, 200 g smantana, 3 oua, 3 linguri faina,
sare, 500 g conopida, 100 ml smantana, 50 g jambon, 30 g cascaval.

Mod de preparare: Se spala bine spanacul, se fierbe si apoi se
paseaza. Cand s-a racit se adauga galbenusurile, 2 linguri smantana, faina si
albusurile batute spuma. Se asaza pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si
se coace timp de 10 – 15 minute. Intre timp se curata conopida, se desface in
buchetele si se pune la fiert in apa sarata. Jambonul se toaca marunt si se
amesteca cu o lingura de smantana, se condimenteaza si in final se amesteca cu
conopida fiarta. Cand baza e gata, se scoate de la cuptor si se intinde pe un
servet umed. Se intinde pe ea tot amestecul de conopida si jambon si se
ruleaza. Se taie felii groase de 2 degete si se servesc cu sos de smantana.

Pofta buna!

 

 

photo: restaurantedelux.ro

Rulada_cu_spanac_sunca_si_branza_-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail