Rulada de carne tocata si legume

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 800 g carne tocata, 200ml supa concentrata, 3
morcovi, 3 linguri pesmet, 2 linguri verdeata, 1 lingura unt topit, 1 ceapa
alba, 1 legatura de ceapa verde, 1 fir de praz, 1 ou, 1 legatura de tulpini de
telina, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata toate verdeturile si ceapa alba. Ceapa alba se taie
marunt si se caleste in unt. Se adauga apoi pesmetul, se amesteca bine si se
stinge cu supa, lasandu-se sa fiarba la foc mocnit timp de aproximativ 10
minute. Carnea tocata se amesteca cu oul si cu ceapa calita, se amesteca
bine, se condimenteaza si apoi i se da o forma de rulada. Imprejurul ei se vor aseza ceapa verde, prazul si tulpinile de telina taiate rondele. Se inveleste totul intr-o folie de aluminiu, se inteapa si se da la
cuptorul incalzit putin in prealabil. Se lasa la cuptor timp de o ora, apoi se
scoate si se serveste fierbinte cu legume fierte pe abur.

Pofta buna!

 

 

 

photo: utilecopii.ro

rulada-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail