






1 buc piept de pui dezosat, 250 grame ciuperci proaspete, 70 grame cascaval, 1 ceapa potrivita, jumatate legatura patrunjel, 2 linguri ulei, sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se curate ceapa si se taie marunt. Apoi se caleste in ulei pana pana capata o culoare usor aurie. Se adauga ciupercile taiate marunt si se lasa la foc mic pana ce se rumenesc putin. Se adauga patrunjelul taiat marunt si cascavalul razuit. Se punesare si piper dupa gust, iar compozitia astfel formata se lasa sa se racesca.
Se spala bine pieptul de pui si se taie in felii. Feliile se bat usor cu un ciocan de snitel. Pe o folie de aluminiu se aseaza pieptul de pui batut peste care se adauga compozitia si se intinde pe toata suprafata. Pieptul de pui se ruleaza strans cu ajutorul foliei de aluminiu. Ruloul format se inchide la capete, se pune intr-o tava si se introduce la cuptor pentru 30 min la temperatura medie. Dupa acest timp, se scoate din cuptor si se lasa sa se racesca.
photo: topinspirations.com







