Rulada de pui cu ciuperci

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 buc piept de pui dezosat, 250 grame ciuperci proaspete, 70 grame cascaval,  1 ceapa potrivita, jumatate legatura patrunjel, 2 linguri ulei, sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curate ceapa si se taie marunt. Apoi se caleste in ulei pana pana capata o culoare usor aurie. Se adauga ciupercile taiate marunt si se lasa la foc mic pana ce se rumenesc putin. Se adauga patrunjelul taiat marunt si cascavalul razuit. Se punesare si piper dupa gust, iar compozitia astfel formata se lasa sa se racesca.

Se spala bine pieptul de pui si se taie  in felii. Feliile se bat usor cu un ciocan de snitel. Pe o folie de aluminiu se aseaza pieptul de pui batut peste care se adauga compozitia si se intinde pe toata suprafata. Pieptul de pui se ruleaza strans cu ajutorul foliei de aluminiu. Ruloul format se inchide la capete, se pune intr-o tava si se introduce la cuptor pentru  30 min la temperatura medie.  Dupa acest timp, se scoate din cuptor si se lasa sa se racesca.

 

 

photo: topinspirations.com

1-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail