Rulouri cu sunca si branza

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#Ingrediente: 500 gr aluat de paine, 150 gr sunca afumata, 2 cepe potrivite, 100 gr branza, 1 ou, faina alba, ulei, sare, rozmarin.

Mod de preparare: Ceapa se taie fin, sunca se marunteste si se calesc impreuna in putin ulei (aproximativ 2-3 linguri). Pe o suprafata plana, presarati putina faina si intindeti aluatul de paine cu sucitorul, decupand si inlaturand marginile in asa fel incat sa obtineti un dreptunghi. Asezati aici sunca, ceapa, rozmarinul tocat si branza taiata cubulete si rulati apoi aluatul ca pe o rulada. Taiati apoi rondele de aproximativ 2 cm grosime. Oul se bate si se adauga putina sare, apoi se ung cu ou rondelele si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie [ergament. Se introduce in cuptorul incins in prealabil si se tin la foc potrivit circa 30 de minute. Se servesc calde cu un vin alb, demisec.

Pofta buna!

#

rulouri-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail