Rulouri din carne de porc cu castraveti murati

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#

Ingrediente: 500 ml supa, 200 ml vin alb, 150 gr carne de porc tocata, 150 gr smantana, 100 ml jambon, 50 gr unt, 8 bucati de carne de porc, 3 castraveti murati, 2 linguri de mustar, 1 lingurita de faina, sare, piper, ½ lingurita maghiran, ½ lingurita cimbru.

Mod de preparare: Se spala bucatile de carne de porc, se lasa sa se zvante putin, apoi se ung cu mustar. Intr-un castronas se amesteca jambonul, carnea tocata, castravetii, smantana, condimentele si verdeturile si se intinde compozitia pe cele 8 bucati de carne. Se ruleaza apoi si se prind bine, prajindu-se in untul incins. Dupa aproximativ 8 minute, se adauga supa, se lasa la fiert, iar dupa o jumatate de ora se adauga vinul si, se mai lasa inca vreo 10 minute. Se scot apoi rulourile, se ingroasa sosul cu o lingura de faina amestecata cu putina apa si dupa ce s-a ingrosat se repun in sos rulourile. Se servesc calde cu sos deasupra.

Pofta buna!

#

porc-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail