Salata Cezar

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

#Ingrediente: 100 de crutoane obtinute din paine prajita in unt cu usturoi si oregano, 75 ml ulei de masline, 75, ml ulei de floarea soarelui, 50 gr parmesan, 4 fileuri de ansoa, 2 galbenusuri, 2 salate verzi, 1 catel de usturoi, 1 lingurita mustar, zeama de la o lamaie.

Mod de preparare: Intai se prepara sosul amestecand cu telul intr-un castron adanc uleiurile, galbenusurile, zeama de lamaie, usturoiul pisat, si mustarul. Separat se desface salata in frunze si se spala bine. Parmezanul se razuieste, salata se taie mai marunt se asaza in castronul in care s-a pregatit deja sosul si se adauga deasupra bucatile de ansoa, parmezanul si crutoanele. Se serveste imediat.

Pofta buna!

 

 

 

photo: pettitchef.ro

salatacezar1-150x150
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail